Nathong Beauty 

Massage 

Behandling & Pris

Pris (*) från kl 17 och helgdagar

Behandlingen som utförs kan variera efter individen och efter kundens

behov/ önskemål

( Nytt pris gäller f.o.m 1/1-2021 för icke medlemmar.)

Nathong relax deluxe

En helkropps behandling med inslag av Thai massage, klassisk svensk massage och oljemassage i 60 min som avslutas med facelift massage

vilket stimulerar hudens föryngring och får din hud att se spänstigare ut, med mer plump, volym och lyster. På sikt kan du få bort rynka efter rynka när hudens naturliga byggblock som till exempel kollagen och hyaluronsyra stimuleras och återskapas i 60 min.

120 min 1250 kr/*1300 kr

Nathong Facelift massage med ansiktsmask

En ansiktsmassage som stimulerar hudens föryngring, får din hud att se spänstigare ut, med mer plump, volym och lyster, På sikt kan du få bort rynka efter rynka när hudens naturliga byggblock som till exempel kollagen och hyaluronsyra stimuleras och återskapas.

80 min 700 kr/*750 kr

Nathong djupgående massage med massageyoga

En helkropps behandling med inslag av Thai massage, klassisk svensk massage och oljemassage. En djupgående massage som löser upp spänningar och muskelknutor i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning, avslutas med kropps stretching som förbättrar din rörlighet och det hjälper musklerna och sinnet att slappna av.

120 min 950 kr/*1000 kr

Nathong djupgående massage med värmande örtboll

En helkropps behandling med inslag av Thai massage, klassisk svensk massage och oljemassage. En djupgående massage som löser upp spänningar och muskelknutor i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Avslutas med en ört massage, där två uppvärmda örtbollar används. Örterna har renande, aktiverande och avslappnande egenskaper.

90 min 900 kr/*950 kr

Nathong djupgående massage med avslappnande ansiktsmassage

En helkropps behandling med inslag av Thai massage, klassisk svensk massage och oljemassage. En djupgående massage som löser upp spänningar och muskelknutor i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning, avslutas med en skön avslappnade ansiktsmassage som ger energi och pigghet.

90 min 800 kr/*850 kr

Nathong djupgående massage

En helkropps behandling med inslag av Thai massage, klassisk svensk massage och oljemassage. En djupgående massage som löser upp spänningar och muskelknutor i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning.

75 min 700 kr/*750 kr

Nathong djupgående massage

En helkropps behandling med inslag av Thai massage, klassisk svensk massage och oljemassage. En djupgående massage som löser upp spänningar och muskelknutor i hela kroppen med fokus på baksidan och ger en behaglig och skön avslappning. Framsida vid önskemål/behov.)

60 min 650 kr/*700 kr

Nathong djupgående massage

En halvkropps behandling med inslag av Thai massage, klassisk svensk massage och oljemassage. En djupgående massage som löser upp spänningar och muskelknutor för rygg, axlar och nacke och ger en behaglig och skön avslappning.

60 min 550 kr/*600 kr

Nathong djupgående massage

En halvkropps behandling med inslag av Thai massage, klassisk svensk massage och oljemassage. En djupgående massage som löser upp spänningar och muskelknutor för rygg, axlar och nacke och ger en behaglig och skön avslappning.

45 min 450 kr/*500 kr

Nathong djupgående massage

En helkropps behandling med inslag av Thai massage, klassisk svensk massage och oljemassage. En djupgående massage som löser upp spänningar och muskelknutor för rygg, axlar och nacke och ger en behaglig och skön avslappning.

30 min 400 kr/*450 kr

Nathong djupgående Ben & Fot massage

En behandling med inslag av Thai massage, klassisk svensk massage och oljemassage. En djupgående massage som löser upp spänningar och sätter igång cirkulationen för trötta ben och fötter och ger en behaglig och skön avslappning.

30 min 350 kr/*400 kr