Nathong Beauty 

Massage 

Behandling & Pris

Nya priser gäller f.o.m 01/2020

Nathong relax deluxe

(En helkropps behandling med inslag av Thai massage, klassisk svensk massage och oljemassage i 60 min avslutas med face lift massage

som stimulerar hudens föryngring, får din hud att se spänstigare ut, med mer plump, volym och lyster, På sikt kan du få bort rynka efter rynka när hudens naturliga byggblock som till exempel kollagen och hyaluronsyra stimuleras och återskapas i 60 min.)

120 min 1000 kr

Nathong djupgående massage med massageyoga

(En helkropps behandling med inslag av Thai massage, klassisk svensk massage och oljemassage. En djupgående massage som löser upp spänningar och muskelknutor i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning, avslutas med kropps stretching som få kroppen och sinnet att slappna av.)

120 min 950 kr

Nathong djupgående massage med värmande örtsboll

(En helkropps behandling med inslag av Thai massage, klassisk svensk massage och oljemassage. En djupgående massage som löser upp spänningar och muskelknutor i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Avslutas med en ört massage, där uppvärmd örtsboll används. Örterna har renande, aktiverande och avslappnande egenskaper.)

90 min 850 kr

Nathong djupgående massage med ansiktsmassage

(En helkropps behandling med inslag av Thai massage, klassisk svensk massage och oljemassage. En djupgående massage som löser upp spänningar och muskelknutor i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning, avslutas med en skön avslappnade ansiktsmassage som ger energi och pigghet.)

90 min 700 kr

Nathong djupgående massage

(En helkropps behandling med inslag av Thai massage, klassisk svensk massage och oljemassage. En djupgående massage som löser upp spänningar och muskelknutor i hela kroppen med fokus på baksidan och ger en behaglig och skön avslappning. Framsida vid önskemål/behov.)

60 min 600 kr

Nathong djupgående massage

(En halvkropps behandling med inslag av Thai massage, klassisk svensk massage och oljemassage. En djupgående massage som löser upp spänningar och muskelknutor för rygg, axlar och nacke och ger en behaglig och skön avslappning.)

60 min 550 kr

Nathong djupgående massage

(En halvkropps behandling med inslag av Thai massage, klassisk svensk massage och oljemassage. En djupgående massage som löser upp spänningar och muskelknutor för rygg, axlar och nacke och ger en behaglig och skön avslappning.)

45 min 450 kr

Nathong djupgående massage

(En helkropps behandling med inslag av Thai massage, klassisk svensk massage och oljemassage. En djupgående massage som löser upp spänningar och muskelknutor för rygg, axlar och nacke och ger en behaglig och skön avslappning.)

30 min 400 kr

Nathong Face lift massage med ansiktsmask

(En ansiktsmassage som stimulerar hudens föryngring, får din hud att se spänstigare ut, med mer plump, volym och lyster, På sikt kan du få bort rynka efter rynka när hudens naturliga byggblock som till exempel kollagen och hyaluronsyra stimuleras och återskapas)

60min 500 kr

Nathong djupgående Ben & Fot massage

(En behandling med inslag av Thai massage, klassisk svensk massage och oljemassage. En djupgående massage som löser upp spänningar och sätter igång cirkulation för trötta ben och fötter och ger en behaglig och skön avslappning.)

30 min 350 kr