Nathong Beauty 

Massage & Fashion

Köpvillkor

Beställning

Du kan beställa under fliken Nathong Fashion webbshop eller beställa på Facebook @nathongfashion

När du genomför köpet så godkänner du Nathong Fashion köpvillkor

Beställningsvillkor när du köper via Facebook

Välj att betala hela beloppet eller erlägg deposition på 500 kr vid order som ej betalas tillbaka vid ånger av köp (tillverkas efter beställning, finns ej på lager)

Betala med swish eller mot faktura tillkommer faktura avgift 25 kr

Med reservation för slutförsäljning eller utgående ur sortement.

Pris och betalning

Varje vara anges med pris exklusive moms.

När du kommer till kassa kan du se priset inklusive moms och frakt. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och andra avgifter utan föregående avisering.

PayPal kortbetalning

Du kan känner dig trygg när du betala med PayPal, alla deras trasaktioner krypteras med hjälp av deras avancerade krypteringsteknologi.

För mer information om PayPal kan du läsa mer på www.paypal.com

Frakt och Retur

Du har 14 dagar ångerrätt efter du har tagit emot varan, vid retur så skickas varan tillbaka i orginal förpackning i orginal skick mot eget porto, inte mot postförskott. När vi fått varan kontrollerar vi och godkänner returen. Behandling av din retur sker vanligvis 2-4 arbetsdagar efter det att vi mottagit din retur. Återbetalning sker med bankinsätttning.

Returer skickas till Nathong Beauty Knihsgatan 21 79531 Rättvik.

Kundservice: [email protected]

Leverans

Leveransen skicka rekommenderat via DHL/Postnord. Leveranstid är ca 10-21 arbetsdagar ( för beställning varan).

Leveranstid för varulager är ca 3-5 arbetsdagar. Presentkort skicka reguljär.

Fraktkostnad tillkommer ca 50-199 kr 

Hantering av personuppgifter

Personuppgifter vi får in i samband med ett köp kommer inte att lämnas till tredje part. Vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med svensk personuppgiftslagen (PLU). Alla uppgifter är skyddade från externa intrång. Som kund har du alltid rätt att ändra, radera eller få ett utdrag av de personuppgifter vi har tillgång till, maila oss på [email protected] om du har någon fråga.

Den 25 maj 2018 börjar GDPR (General Data Protection Regulation) tt gälla i Sverige och resten av EU. För att du ska känna dig trygg med hur vi på Nathong Beauty behandlar dina uppgifter som du har lämnat hos oss t xe din epostadress, hemadress eller telefonnr stanna hos oss. Vi behandlar dina uppgifter för att du enkelt ska kunna handla hos oss och få relevanta erbjudanden.