Nathong Beauty 

Massage & Spa

Lägga till extra behandling till Nathong djupgå​ende massage för ännu mer effektiv och skönare avslutning. 

Säg till  när du boka behandling direkt på salongen. 

Hot stone

Det är en oroligt avslappnande och effektiv kroppsbehandling med varma, lena lavastenar tillsammans med utvalda aroma- oljor efter dina behov för att få en maximal effekt. Du kommer att få Hot stone massage tillsamman med Nathong djupgående massage för optimal muskelavslappning för båda kropp och sinne.

Stenarna innehåller stora mängder järn och magnesium, vilket gör dem extremt starka och med en hög densitet. Stenarnas densitet har en stor betydelse för deras förmåga att behålla värmen längre än andra stenar. 

Pris: 250 kr

Aromaterapi massage 

Aromaterapi är en terapiform där man på ett kontrollerat sätt använder sig av eteriska oljor/blandningar för att påverka kropp, fysiologi, humör, sinnesstämning, eller tankar för att ge balans och harmoni i den mänskliga kroppen och själen. 

Lägg till aromasoul till Nathong djupgående massage för en ännu mera effektiv behandling. Aromasoul väljs individuellt och efter behov för varje behandling. (Läs mer om Aromasoul under flik HEM sedan välj Aromasoul)

Pris: 100 kr

Spa hand 45 min

En stunds njutning som behandlar händerna. Det är en avslappnande och återställande behandling som reparerar, tillför fukt och ökar elasticiteten. Behandlingen börjar med en mild rengöring följt av exfoliering och får sedan näring på djupet. Huden blir mjuk, len och full av lyster. 

Lägg till spa hand till Nathong djupgående massage för ännu skönare avslutning. 

Pris: 495 kr

Spa fot 45 min

En stund av njutning för både vårat sinne och våra fötter. Det är en avslappnande, mjukgörande och närande behandling. Behandlingen börjar med rengöring, peela/scrub, som återfuktar och lämnar fötterna mjuka och silkeslena. 

Lägg till spa fot till Nathong djupgående massage för ännu skönare avslutning. 

Pris: 495 kr

Spa hand & fot 60 min

En stund av njutning för både vårat sinne, våra händer och fötter. Det är en avslappnande, mjukgörande och närande behandling. Behandlingen börjar med rengöring, scrub/peela, hand mask som återfuktar och lämnar händerna och fötterna mjuka och silkeslena. 

Lägg till spa hand & fot till Nathong djupgående massage för ännu skönare avslutning. 

Pris: 600 kr

Örtboll massage 

Ört massage där två uppvärmda örtbollar användas. Örterna har renande, aktiverande och avslappnande egenskaper (öka blod cirkulationen, minska smärta, svullnad, muskelspasmer, avkopplande dofter från eteriska oljor av örter). 

Örtboll ingredienser: cinnamomum camphora, salt, citrus hystrix , curcuma longa linn, zingiber cassumunar Roxb, tamarindus indica Linn, acacia concinna. 

Lägg till örtboll till Nathong djupgående massage för ännu mer skönare behandling. 

Pris: 150 kr

Örtbastu 

Du basta i ångbastu med örter i ca 10-15 min. Örterna har renande, aktiverande och avslappnande egenskaper. 

Örtbastu är bra för muskelavslappning, ökar blodcirkulation, eliminera stress, energigivande och vitaliserande. 

Lägg till örtbastu till Nathong djupgående massage för ännu mer skönare avslutning. 

Pris: 150 kr

0